tiistai 22. marraskuuta 2011

It's too cold outside for angels to fly, now an angel will die


Lauantaina oli ihan sika mukava päivä, menin eka aamulla kaupungille äitin kaa ja ostin 3 sormusta H&M. Sitten katoin Glee tuotantokaudelta, missä tuli ihan mahtava jakso, jossa ne lauloi sen "Gives You Hell." Jossain puol viiden aikaan mentiin sitten kapeen (alias kaupungille) Julian, Annin ja Teean kanssa. Haettiin eka leffaliput Aamunkoi osa 1, mentiin sitten  kauppaan ostamaan mässyä. Sen jälkeen mentiin syömään mutakakkua Lohjan Tähteen, hehe, se oli mun synttärikakku. :D Syötiin sitä kertakäyttöhaarukoilla, mutta se oli oikein hyvää. (: Sitten mentiin kattoo se ite leffa ja siinä oli pari niin hauskaa kohtausta, että. :D:D Lähettiin jossain yheksän aikoihin (? jotain sinne päin) ja automatka oli niin tyhmän hävettävän ihanan oudon hauska. Sunnuntaina mulla oli aika masentava päivä; kamera katosi, iPodin kuulokkeet meni rikki, meijän koira lähti koko ajan tielle seikkailemaan ja harkat oli aikamoista hyppelyä ja lihaskuntoa. Kaikki alkoki menemään sit ihan hyvin, koska kamera löyty, laitettiin Rokan kaulapantaan heijastin ja harkat oli ihan hauskat, ainakin käsipallo osuus. :D Maanantaina koulussa ei muistaakseni ollu oikein mitään jännittävää. Koulun jälkeen menin bussilla kapeen, ostin topin tanssiesitystä varten ja menin sitten bussilla keskilohjalle tanssiin. (: Tanssin jälkeen oli se lasten satujumppa ja siellä oli vain kolme lasta, ja ne kaks alko kiukutella, minkä takia mun ja Miisan työ kävi aika hankalaksi, mutta kyllä me selvittiin siitä ja annettiin niille lopussa 2 tarraa. (: Ja sitten maanantaina Gleessä tuli ihana Justin Bieber jakso, vaikken tykkää Bieberistä, se jakso oli hyvä!

Tänään, eli tiistaina oli ilmasutaitoa ekalla tunnilla. Me käytiin eka se esitys läpi ja sit tehtiin lavasteita ja kuunnteltiin musaa smart boardilta, ehkä kivoin tunti tähän mennessä! Koulun jälkeen meillä oli syvälliset keskustelut Teean ja Julian kanssa, koska Teea sano, että oli lukenu jostain, että 93% kirahvien seksistä on homoseksiä ja me oltiin Julian kaa ihan kummastuneita ja mietittiin sitä tosi kauan. Oikeesti, miettikää nyt, kuinka kummaa!
Ainiin, kotona tein vielä mokkapaloja. Niistä tuli ihan semi hyviä, vaikka en löytäny siivälää ja jäi kaakaojauhe palloja.. Joo no, sit kans tähän tiistaipäivään kuului enkun kokeisiin lukemista ja One Directionin biisien kuuntelemista, jotka vihdoin tuli kaikki! ♥! Can't wait! Torstaina tulee Demi, jossa on One Directionin juliste! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti