perjantai 18. marraskuuta 2011

happy birthday

Joo, eli mulla oli eilen synttärit ja täytin 14 vuotta! Synttäreihin kuului jo 16. päiväkin, koska sain silloin mummolta kortin ja söin illalla pannukakku illallisen, vaikka synttärit oli vasta 17. päivä. (: Minun sisko teki illalla amerikkalaisia pannukakkuja, osti vaahterasiirappia, pilkkoi banaaneja ja sitten katottiin Greyn Anatomiaa, mitä se rakastaa. Haha, söin ekan kerran vaahterasiirappia ja kaikille tiedoksi, jotka ei oo vielä maistaneet; se maistuu ihan hunajan ja kinuskin sekoitukselta! Mä maistoin sitä ekan pannarin kanssa, mutta se ei ollu niin paljon mun makuun, joten vaihdoin sen sitten hilloon. :D


eka synttärikortti mummolta ja vaarilta! :D <3


kinuski omenoita (:


Syntymäpäivän aamuna äiti, iskä ja sisko tuli herättää mut (veli nukku sillo) ja toi pannarin ja lahjan. (: Sain lahjaks Gleen ekan tuotantokauden! Jee, aijon kerätä ne kaikki, sitkun niitä alkaa tulla!
Koulussa oli ekana Baking in English tunti ja leivottiin joulutorttuja & pasteijoita. Bread Competition tulokset tuli ja mun ja annin leipä oli toisena! Ei kuitenkaan saatu mitään palkintoa, mutta kunnia riittää. Torstaina tuli kans koulukuvat ja kaikki oli ihan innoissaan ja vaihteli ja mä sain tyyliin 12 kuvaa ja laitoin ne mun kalenterin sisäkanteen. (: Kotona sitten katoin Gleetä joku 5 tuntia, hain lahjan postista, kävin hakemassa subista grillatun kananrinnan (♥nam)  ja äitin kaa vielä käytiin kampaajalla ostamassa lämpösuojaa ja kosteutus/hoitosuihketta. Kaikki noi (paitsi siis se lahja) maksoi jotain 50 euroa, koska se lämpösuoja ja hoitosuihke oli ihan pirun kallista tavaraa, mutta äiti maksaa! :D:D Okei, ainoostaan tälläisinä erikoispäivinä saan noin kalliita hiustuotteita, yleensä mulla on jotain 5-10e lämpösuojaa, nyt 25-30e.
Joo, mä meen nyt kattomaan Gleetä, heipähei. (:

AINIIN, TÄHÄN VIELÄ, ETTÄ ONE DIRECTIONISTA TULEE JULISTE SEURAAVASSA DEMISSÄ! ♥ CAN'T WAIT.

3 kommenttia:

  1. olen hyvin pahastunut, koska mun mahtikortista ei oo minkään sortin kuvaa tai mainintaa ;;;;(

    VastaaPoista
  2. no eipä mitään, mä tiiän et esittelit sitä varmaan kaikille ohikulkijoille ja mainostit kuinka ihana ja huomaavainen ystävä sulla on ;)
    miehekästä tiistaita.

    VastaaPoista