keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Now that u can't have me, u suddenly wan't me

Meillä oli maanantaina vika satujumpan pitäminen, ja saatiin jopa kaksi uutta lasta mukaan! Alotettiin ihan normaalisti se satujumppa, luettiin extra pitkä satu, ja annettiin niille piparit, halaukset ja joulukortit! Ja minä ja Miisa saatiin myös suklaarasia, joku suklaapussi ja sellanen punainen suklaasydän, hihi. (: Molemmat sai siis tollaset, niiltä lahjaks. :D Tykkään olla satujumpanvetäjä, varsinkin kun saa kaikkia lahjoja ja palkkakin on ihan semi. Mutta joo, tässä joitakin satunnaisia (ruoka)kuvia viime päiviltä. Miksi mun puolet kuvista on tyyliin ruoasta? Ei ehkä kaikkia, mutta pelottavan paljon kuitenkin. huhhuh.


Koulussa ei oikein tapahtunu mitään, sitä samaa vanhaa, paitsi oli jouluruoka! Joululimppu on niin ihanaa ja porkkanalaatikkokin menettelee koulussa. Teean kanssa toisteltiin päivän mittaan sillee "Hey, pompompom got any grapes?" Ja hei muuten, mantsan tunnilla meijän piti alkaa tehä jostakin Euroopan maasta sellaista esitelmää, johon me tullaan kuluttamaan 18 tuntia ja se esitetään suullisena koko luokalle. Eipä siinä mitään, ja tiesinkin jo mistä maasta teen. Tosin mun yli huokui kauhee turhautumisen aalto, koska en saanut mitään kivoja & kiinnostavia kuvia Norjasta kanteen. Pitää jatkaa etsintää seuraavalla tunnilla ja koittaa keskittyä, koska yksi kokonainen tunti meni siihen, kun mä valitsin paperien värit, tein Norjan lipun ja löysin kuvat villasukasta ja juustosta..  (:


Ainiin muuten! Kurt ja Blaine suuteli eilen Gleessä ekaa kertaa! ♥ Tosin se ei tullu niin yllätyksenä, koska sain tietää siitä jo viime viikon torstaina, mutta huhhuh. Muutenkin toi eilinen jakso oli ihan überhyvä, ja sen jälkeen sitten heti täykkärit. (: 
heipähei, menen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti