perjantai 16. joulukuuta 2011

heart beats harder, time escapes meTänään koulussa oli lyhyt päivä, eka oli liikkaa, sit matikan koe, sit luokan valvojan (nykyisin se on kyl luokan ohjaaja) tunti ja sitten äikkää. Missään ei tarttenu kirjaa - meijän äikän kirjatkin on siellä luokassa aina valmiina. Ja käytettiin tänä vuonna ihan ekan kerran äikän kirjaa, meijän äikänope on paras! Mm ja sain kans mun palkan tänään aamulla miisalta, ennen kun lähettiin kouluun. Meijän työnantaja oli antanu sen palkan Miisan äidille ja sit Miisa anto sen mulle. (: 
Otin tänään muuten vähän kaikkia kuvia, ja vaikka kuinka yritin ottaa hyvää pusu-yhteis-hali -kuvaa meijän koira kanssa, se ei onnistunu. Aina, kun yritin ottaa hyvää kuvaa, Rokka liikahti ja siitä tuli ihan epäselvä. Muutenkin se oli vaikea saada kiinnostumaan musta.. :D Mutta kuitenki pari kuvaa siitä karvaturrista ♥

Ja hei, torstaina tein Baking in English tunnilla sen mun piparkakkutalon loppuun. Koristelin sen sillee, et kattoon tuli toiselle puolelle "HARRY" ja toiselle puolelle "X-MAS", haha. :D Harry christmas olkoon tänä jouluna mun jouluntoivotus! Ja sit niin, oli kans ruotsin koe, jonka kuuntelu meni huonosti, mutta muuten ihan jees koe. Ja sit, ussan tunnilla menin terkalle ja mun pituus oli 158 cm, Juliaa 0,5 cm lyhyempi. 

Koulun jälkeen mentiin sitten Julialle, luin eka uusimman miss mixin, koska One Direction haastattelu, ja julia oli koneella. Sen jälkee anni tuli ja aloin sovittelee Julian vaatteita. Löysin sopivat ja laitoin sitten julian, annin ja omat hiukset juhlakuntoon. Anni syötti mulle siinä samassa kylmää juustopastaa, nam! Ja sit joo, lainasin julian paidan, julian uggit ja julian legginssit. Piti vaihtaa kouluvaatteet juhlakamoihin, koska lähettiin jossai 20 vaille 18 perttilänkoululle. Siellä oli joulujuhla ja katottiin se, voikun ne jotkut oli suloisia. :D ♥ Ja julian veli oli siellä, esitti karhua yhessä näytelmässä!

Tänään koulussa on ollu aika huono ilmapiiri - ainakin tuntuu siltä - koska noilla joillakin on ollu jotain riitaa. Mutta torstai oli iha mahti enkun tunti alusta, koska meillä oli sijainen ja keskustelutunti. :D Elikkä, meijän piti päättää puheenaihe ja puhu enkuks eri ryhmissä. Mun ryhmässä oli eka akseli, joonatan ja micaela, mut sit julia tuli, koska piti vaihtaa yhtä ryhmän jäsentä. Me puhuttiin jouluperinteistä, ja selitin niille muille, et julian perhe syö jouluisin kalkkunaa ja sit julia oli sillee, et tänä jouluna ne syö poroa. Ja sit mua alko naurattaa, ja julian syli on jotenki vinossa, joten tipuin siitä lattialle. Sit kun pahin naurukohtaus oli ohi, selitin juliallee sillee, että kysyykö se joulupukilta "oh santa, where are your raindeers?" ja seki alko nauraa ja jotenki jouduin taas sinne lattialle. + menin tiian reppariin, paitsi etupuolelle, u know? :D !

Joulukuu on muuten mennyt hirmu nopeesti, enää 8 päivää jouluaattoon! iik, äitikin tänään kyseli, mitä joululahjoja haluaisin. Ei tunnu vielä joululta, maassa ei ole yhtään lunta, vaikka onkin jo vähän viileä. Ja ainiin, älkää menkö ulos ilman lapasia, vaikka pitäisi ottaa kuvia, hehe...
Hei noniin, menen tästä, oon ollu jo ihan liikaa koneella! :D

3 kommenttia:

 1. hui, sama kuvakalenteri ku mulla... :D

  VastaaPoista
 2. APUVA!!! poista toi kuva mis oon mukamas läpppäsemäs suo perseelle... oon iha retardi, milja pois se nyt heti paikalla!!

  VastaaPoista
 3. Oot nätti :)

  http://kisstherain-p.blogspot.com/

  VastaaPoista