keskiviikko 26. lokakuuta 2011

I was dreamin' we were running from a city burnin' down, down, down

Hei anteeksi etten oo kirjoitellu, en oo vaan jaksanu tai sitten en oo kerenny. :D No mut, syyslomalla sunnuntaina menin annille kattoo videoita, leivottiin ja oltiin vähä aikaa pyöräilemäs perttiläs. Oli ihanaa kattoa niitä lapsuudenvideoita. Eniten tykkäsin Nalle Puhista, jossa seikkaili pelottavat kanttifrantit ja röpöläiset. (; Ja sit se oli hirmu pelottavaa, kun se peukalo Liisa yritettiin naittaa sammakolle.. 


 Ainii, tein muute sillon sunnuntai aamuna suklaapuuroa (:

 Tehtii mustikkapai:ta! Ja huomatkaa toi M-kirjain (; Mä taiteilin siihen kans kalan kuvan ja sit A-kirjaimen & M-kirjaimen.

tässä nää videot (: mut nalle puhia ei näy

Maanantaina menin yöks Julialle, ja sinne tuli kans Anni ja Teea. Katottii leffoja, syötii ja sit oltii ulkoo. Ja nukuttiin matkailuautossa! Tosin mä siinä keskellä yötä jouduin sanoo Julialle, et antaa mun peiton takaisin. Se oli vieny sen vahingossa ja mä heräsin siihen, kun tajusin, ettei mulla oo peittoa. :D

Sit torstaina oltiin annin kanssa kaupungil ja sit ostin korvikset, ja hmm, euron juuston. Oltiin aika pitkään kaupungin kirjastossa ja lainasin kauheesti kirjoja. :D Luinki vrm 5 kirjaa syyslomalla, sellasii aika ohuita, mut kuitenki. Jouduttiin nimittäin ajamaan perjantaina äidin enon hautajaisiin ja se ajomatka kesti joku 5-6 tuntia..Julian antama kukkaro, joku pari vuotta vanha.


Kysyin torstaina kirjastossa, joko mun varaama All time Low:n levy tuli, niin se oli tullut! Kävin hakee sen perjantaina mänttärin kirjastosta ja laitoin sen heti iPodille. (: Toi otsikko muuten on No Idea biisistä. :D
Toi kuvan henkilö, joka syö, on siis All Time Low:n laulaja, Alex. Oon ihan innoissani koko levystä ja toi on niin mahtava, että huhhuh. Ja muutenkin toi sisäkansi oli niin upee, että piti ottaa kuva. (:


Tänään eli keskiviikkona on rentoilu päivä: ei tullu yhtään läksyä! Eikä oo muutenkaan mitään, mitä pitäis tehä. Kun tulin kotiin, tein ekaks kauralastuja ja tulin sitten koneelle. Päivä on tähän mennessä ollu ihanan leppoisa, mutta aamu oli kauheen kiireinen. Ensinnäkin, mun taksin ois pitäny tulla 20 yli 7, mutta koska taisin torkuttaa liikaa, niin heräsin tasan 21 yli 7, kun äiti tuli katsomaan, missä mä viivyn. Pomppasin ylös sängystä ja laitoin vaatteet päälle ja olin äitin autossa _tasan_ 25 yli 7. Laitoin autossa ripsaria, hiukset pika kampaukselle ja söin leipää, jonka äiti oli laittanu. Koulussa ekana menin vessaan laittamaan hiukset paremmin ja olin täysin, mahtavan, totaalisen valmis ja ihan ihmisen näköinen. :D


Huomenna, eli torstaina, on kauheasti juttuja. Ensinäkin on koulukuvaukset 10, ja toivottavasti siihen menee 45 minuuttia (kerrankin isosta luokasta on hyötyä.. ?), jottei tarttis mennä enää matikan tunnille. (: Sitten ripariryhmät ilmoitetaan ja oon vakaasti päättänyt, että menen heti aamulla katsomaan oman ryhmäni, mihin mut on laitettu. Muutenkin oon uhonnut itelleni, että heräisin jo kuudelta ja menisin suihkuun ja tekisin kaikki rauhassa, enkä myöhästyis. Laittaisin hiukset oikein erikoisen hyvin ja varmaan ponnarille, että sitten kun lasken ne alas, ne on täydellisen suorat koulukuvausta varten. Toivotaan parasta (ja myös sitä, että joku on ottanut suoristusraudan mukaan sitä varten, jos mun hiukset ei olekaan suorat enkä ole ottanut suoristusrautaa mukaan) ! (: Ja ainiin, hain siis saaristo 1! Sinne mukaan Julia, Teea ja Anni. + tiedän vaan 2 muuta tyyppiä, jotka sinne ois tulossa.. Kunpa tulis kiva ryhmä. (---:

Joo no, mä meenki nyt. (:

2 kommenttia: