lauantai 8. lokakuuta 2011

let us die young or let us live forever

Perjantaina - eli eilen - oltiin teatterissa, meijän luokka ja kaksi muuta luokkaa. Meillä loppu koulu yheltä ja mentiin siitä suoraan Teean kanssa kauppaan. Ostettii ruokaa ja mentii koululle syömään. Sen jälkee laitettii teatterivaatteet päälle ja sit lähettii sellasessa tihkusateessa oottaa bussipysäkille meijän teatteribussii. Ootettiin siellä reilusti yli tunti, koska tahottiin päästä yhelle pöytäpaikalle. Ei me sit päästy sinne, koska yhet ihanat meni sinne ennen meitä. <3 Nomutjaa, mentiin Hämeenlinnaan katsomaan "Älä pukeudu päivälliselle". Sitä ennen syötiin raxis. 
Ja muuten, ennnen teatterii meillä oli perjantaina ripari-info. (: Se pappi joka puhu siellä oli oikein mukava, mutta mun oli pakko nauraa, kun sen yhen riparin paikka oli Kustavissa Turun saaristossa. :D:D Äh, oikeesti. Ja sit kun kerrottii myöhemmin asiasta Julialle, ja Teea imitoi sitä pappii, ja sano sen, niin Julian kaakaot lens sen suusta.. Ja sitä oli sillä nenässä ja ties missä..

Sori muute, ei oo perjantailta kuvia, kun ei ollut kamera mukana. Mutta torstain ja lauantain kuvia on tässä. (:Lauantaina oon lukenu kemiaa (jo 4 kappaletta!), nukkunu ja ollu vähän kipeenä. Ja ainiin, oon ollu koneella.. Ja otin joitakin kuvia, sekä siivosin _koko_ huoneen! Pyyhin pölyt, imuroin ja jopa vaihdoin lakanat. (: mut moimoi, mä meen nyt.


1 kommentti: