perjantai 30. syyskuuta 2011

look into my eyes and I'll own you

Tänää päästii koulusta kaheltatoista, koska meillä on teatterivapaita. No mut, menin kirjastoon ja yritin tappaa aikaa lukemalla uusimman Trendin ja sit ostin siwasta croisantin. Kävelin sit takas koululle ja sit mun koulutaksti tuli, et sillä sit kotiin. Kotona ekaks laitoin itelleni ruokaa: croisantin salaatin&tomaatin&kurkun kanssa ja kylmää kaakaota. Nam ! (;oh nam


Ja tässä nyt tulee muitakin kuvia, mitä oon otellu tänään. (:


 Tänään aamulla tuli kauhee kiire taksiin niin nappasin vaan mukaan valion kerrosjugurtin, ja alko ketuttaa aamulla annilla, kun se jogurtti sotki mun housut. Kuka on keksiny kerrosjogurtit? Mitä järkee niissä on, jos täytyy kauheella apinan raivolla sekottaa sitä, että ne kerrokset sekoittuu tasaiseksi? Koska se on pahaa syödä eka kerros ja imelää syödä sitten toinen kerros. Jos ne kuitenkin pitää saada tasaiseks mönjäks, niin eikö sit kannata ostaa vaan tavallisia jogurtteja? Tyhmä äiti, kun ostaa uutuus jogurtteja.Asuna oli löysä neule (h&m), sinertävät farkut (h&m) ja pöllökoru (seppälä).
Aloitin muuten lukemaan Charlaine Harrisin Dead to the world, oon nimittäin lukenut siitä kolme ensimmäistä kirjaa suomeksi, joten nyt sanakirjakäteen ja lukemaan ! (:

 Päivän biist: 
All Time Low - I feel like dancin' tonight
Flo Rida - Good Feelin
Ed Sheeran - Little Lady
One Direction - What makes you beautiful

2 kommenttia: