keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

vohveleita & muropaketteja & elämää

Noniin, eli maanantaina tapahtui kaikenlaista. Heräsin ehkä jossain puolenpäivän aikoihin, ja päätin tehdä vohveleita. Ensin meni varmaan tunti vohveliraudan putsaamiseen, koska siellä täällä oli rasvaa ja kovettuneita juustonpaloja, koska oon tehny ahkerasti tousteja vohveliraudalla. No, kun sen sain siivottua, aloin tehä vohveleita ja kesken jauhojen laiton huomasin, että oho, täällä ei oo enää vehnäjauhoja. Onneksi sit kuitenkin löytyi joku pieni pussi luomu lettujauhoja, ne kelpas oikein hyvin. :D 

No joo, menin sitten hetkeks vohveleiden paiston jälkeen ulos ja kun tulin sisälle, heilautin vahingossa ulko-oven silleen, et sormi jäi väliin. Sattui kauheesti ja jos siihen koskeekin, alkaa sattua. Se taitaa olla turvonnut? 
Loppupäivänä en oikein voinut tehdä mitään, mutta kun ilta tuli, katoin kaksi jaksoa Sinkkuelämää (siskon huoneessa, pienellä & vanhalla televisiolla) ja söin loput muropaketin suklaamuroista, oikein mukava ilta, vaikka sormeen sattuikin.Eilen, eli tiistaina, olikin pitsa ilta. (: Tein puutöitä (uh), kävin aamulla lenkillä, illalla lenkillä ja sitten vielä illemmalla söin kinkku-ananas-tomaattipitsaa. :DJa tänään, keskiviikkona, päivän asuna oli farkkulegginsit ja löysä, musta-valko raitapaita. Joo no, päivän suurin haaste oli pestä meijän koira. Haalealla vedellä ja koirashampoolla. Lopputuloksena oli suht. puhdas koira ja minä, märät koirankarvat liimautuneina käsivarsiin ja vaatteet märkinä.. :DPäivän biiseinä:
Greyson Chance - Paparazzi
Kim Herold - Before I Marry You

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti