sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

pink flamingos in the pool

Okei, mun on pitäny jo kauan sitten kirjoittaa tänne blogiin jotain, ja koska oon miettiny kaikenlaista tässä viime päivinä, niin kirjoitan nyt tänne. :D


Löysin pari päivää sitten ihanan paidan, harmaa college paita, jossa lukee jotain käsittämätöntä (eli en siis jaksa tarkistaa), mutta ainakin jotain jääkiekkoon liittyvää? Paidassa on kuvana kaksi jäkiekkoilijaa sommiteltuna jotenkin siihen tekstin lähelle/keskelle/viereen. Paita on niin ihana hihat ylös nostettuina ja ajattelen jopa kerätä rohkeutta, että voisin pitää sitä sitten, kun koulut alkaa. Okei, on tyhmää ajatella koulua, kun on n. kuukausi sen alkuun, mutta oon ollu niin paljon kotona rentoilemassa, että on ollut aikaa miettiä. Ja ainoat asiat, mitä koulun alkaessa tarvitsen, on villatakki - joka ei saa olla harmaa -, ja kalenteri. 


etuhiukset menee nyt antisuorasti, mutta jotenkin tuo kuva onnistui.. ?


Miksi ihmeessä on olemassa hammastahnoja, jotka maistuvat limeltä? Tulee liikaa mieleen Mountain Dew ja kukaan tuskin haluaa pestä hampaitaan limsalla? Oikeesti, ällöttävää. Ketuttaa, koska eipä täällä tietänkään ole mitään tavallista hammastahnaa, niin piti pestä sitten sillä. 

Ja hei, pääsen muuten mummolaan viikoksi! :D jeij, ne asuu niin kaukana pohjoisessa, että kuvattavaa riittää. Ja onhan siellä kaksi oikein kivaa ja samaa ikäluokkaa olevaa serkkua, joten varmasti tulee oikein mukavaa. (; Serkku oli saanut järkkärin, joten suunnittelin, että ottaisin sillä sen kameralla sellasen ihkun teinipeili -kuvan. >:D Ennen sinne menoa (menen siis bussilla Oulusta) ajetaan Ouluun ja mennään juhlimaan veljen valmistujaisia. Tai siis, puolveljen. Ja jatkan siitä siis itsekseen mummolan suuntaan ja tulen sieltä sitten juhlimaan tädin miesystävän 50-vuotis syntymäpäiviä, joista on tulossa kunnon juhlat. Ja muu perhe on siellä, niiden kyydillä sitten kotiin, mutta ennen sitä juhlimista! Pitää ottaa kamera mukaan ja tänne sitten kuvia. 

Ainiin, hehe, jos ihmettelitte tuota ah-niin-taiteellista -otsikkoa, niin saan nyt sanoa, että sillekin oli syy! Se tulee Katy Perryn - Last Friday Night t.g.i.f  biisistä, sanoista. :D Oli niin kivan kuuloinen meno biisi, piti kuunnella samalla näitä tekstejä kirjoitellessa.

Tässä tämän päivän biisit:

Katy Perry - Last Friday Night t.g.i.f
All Time Low - Lost in Stereo
Cody Simpson - Round of Applause

Ja vielä tähän lisäksi, olin tänään Teealla. Katottiin leffa ja syötiin herkkuja, Juliakin oli mukana. Mentiin sitten ostamaan jäätelöt ja syömään ne sellaiseen pieneen puistoon. :D Se leffa oli outo, mut meijän kommentit väliin sai tunnelman joissain kohtaa oikein hilpeäksi. :D:D Päivän asuna oli farkkusortsit, lila toppi ja löysä, kesäinen sini-valkoinen paita + pöllökoru & rannekorut.


äh, sori tässä tollane asento :Dd
.. ja sieltähän pilkistää sukkani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti